Boeken in de Boardroom logo

"Not all readers are leaders, but all leaders are readers"

Verdiepende gesprekken met topauteurs voor events en webinars

overlay bbr


Key takeaways uit het boek

Bij Boeken in de Boardroom benoemen auteurs de key takeaways uit hun boek en gaan erover in gesprek met een professioneel publiek.

Ontplooiing & ontwikkeling

Boeken in de Boardroom zorgt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, verdieping en verwondering op complexe onderwerpen. 


Thema's met impact

Boeken in de Boardroom behandelt thema's die van belang zijn om lange termijn waarde te creëren op mens, organisatie en maatschappij. 


Toegang tot Topauteurs

Boeken in de Boardroom verbindt topauteurs en deskundigen aan een professioneel publiek. 


HR trajecten & events

Boeken in de Boardroom duurt standaard 90 min. en kan worden ingebed in learning & development trajecten, leiderschapsontwikkeling of evenementen.


Interactief format

Boeken in de Boardroom betrekt het publiek actief bij het programma onderleiding van topjournalist Paul van Liempt.

Waarom Boeken in de Boardroom?

In deze snel veranderende tijden wordt naast het essentiële rendement meer gevraagd van modern leiderschap. Leiders anno nu zijn in staat te reflecteren op zichzelf en de buitenwereld, nemen maatschappelijke verantwoordelijkheid en worden door waarden gedreven. Boeken bieden de noodzakelijke verdieping en verbreding om dit moderne leiderschap vorm te geven. 

 

Het programma Boeken in de Boardroom wil daarom denken stimuleren, kennis bevorderen en creativiteit prikkelen zodat de huidige en toekomstige generatie business leaders goed geïnspireerd en geïnformeerd blijft.

Door de kernboodschap van het boek tot leven te brengen en de dialoog te voeren daarover met de auteur ontstaat een levendig en amusant (virtueel) programma onder leiding van presentator Paul van Liempt (BNR). De toon van Boeken in de Boardroom is verkennend, prikkelend en verbindend. Kritisch, soms confronterend maar altijd constructief.

Onder leiding van Paul van Liempt

Paul van Liempt is een ervaren en gerenommeerd journalist, presentator en dagvoorzitter. Voor het grote publiek is hij bekend geworden vanwege zijn jarenlange interviewprogramma en ochtendshow BNR met Paul van Liempt

Van Liempt is als journalist breed georiënteerd en beweegt zich moeiteloos in de wereld van het zaken doen, boeken en maatschappij. Zelf is hij auteur van zes boeken over thema’s als sport, economie, onderwijs en media.

Zijn interview- en presentatiestijl kenmerkt zich door tempo, gedrevenheid, energie en optimisme. Hij weet gasten en publiek altijd op hun gemak te stellen wat bijdraagt aan een waardevol en onderhoudend gesprek.

Podcasts

Diepgravende gesprekken met topauteurs

Neem contact op

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.