Advies & creatie

BookTalks is een creative agency die organisaties helpt met het ontwikkelen en promoten van thought leadership voor marketing- en communicatiedoeleinden. Met onze brede ervaring in het media- en communicatievak zijn wij in staat u van kundig en betrouwbaar advies te voorzien.

Thought Leadership

Hoe kun je als organisatie blijvend zichtbaar zijn en gehoord worden in een overvloedige informatiewereld? Hoe kunnen ondernemingen hun merkwaarden uitdragen naar klanten, partners en maatschappij? En hoe kan die aandacht worden doorvertaald naar concrete business? Door uzelf als industrie-expert neer te zetten binnen uw thema bouwt u autoriteit op en versterkt u uw reputatie. Nu producten en diensten commodotiseren is thought leadership een sleutel geworden binnen de marketingmix. Zo’n 60% van de zakelijke beslissers neemt thought leadership mee in de overweging met wie ze werken. Visie, waarden en perspectieven worden in hoge mate gewaardeerd als onderdeel van expertise.

Klanten

Maatwerk

Wij helpen organisaties met het bepalen en ontwikkelen van een juiste strategie om expertise, storytelling en waarden helder neer te zetten voor een relevante groep beslissers. Altijd met het oog op het op maat vertalen van uw thought leadership naar concrete business.

 

In alles wat wij doen staat het overbrengen van de visie, deskundigheid en ervaring van een expert of organisatie centraal en in alles moet het gedachtengoed bijdragen aan een groter begrip van mens, organisatie en samenleving. Wij geloven in de kracht storytelling over meerdere media. Van geschreven tot gesproken woorden, van podcast tot boeken, van video tot live events. Essentieel in onze activiteiten is het aangaan van de juiste partnerships om zo uw thought leadership bij de relevante doelgroep voor het voetlicht te brengen.

Neem contact met ons op

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.