Book Concepts

Bent u als bedrijf of organisatie op zoek naar verdieping of inspiratie voor uw medewerkers, klanten of partners? Bevordert u een cultuur van leergierigheid, nieuwsgierigheid en uitwisseling van ideeën? Bent u goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die voor uw onderneming van belang zijn? Zoekt u invulling voor een teamdag, bedrijfsuitje, event of heisessie? Wilt u een origineel bedrijfs- of jubileumboek maken?

BookTalks helpt uw organisatie met het bedenken, ontwikkelen en produceren van auteurs- en boekconcepten (vb. Book Clubs, Diner Pensants, corporate biographies, bedrijfsgeschiedenis, jubileumboeken, jaarverslagen, , relatiegeschenken, Audioboeken, E-boeken). 

Wij streven er altijd naar om complexe materie op een laagdrempelige manier toegankelijk én interactief te maken. De kracht van storytelling stelt organisaties onder andere in staat om hun bedrijfscultuur en -geschiedenis vast te leggen, een inspirerend en betrokken werkgever te zijn of hun thought leadership te onderstrepen.

Door ons exclusieve netwerk binnen de auteurs- en uitgeefwereld hebben wij toegang tot de beste en origineelste geesten bij onderwerpen die u hoog op de agenda heeft staan. Het stelt ons ook in staat kwalitatief hoogstaande publicaties te verzorgen – waarin inhoud altijd leidend is – en deze via verschillende kanalen te distribueren.

Wij praten graag vrijblijvend met u over mogelijkheden.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief