Book Concepts

Bent u als bedrijf of organisatie op zoek naar verdieping of inspiratie voor uw medewerkers, klanten of partners? Wilt u een origineel bedrijfs- of jubileumboek maken? BookTalks helpt uw organisatie met het bedenken, ontwikkelen en produceren van een boekconcept zoals een corporate biography, een bedrijfsgeschiedenis, een jubileumboek, een verrijkt jaarverslag, een origineel relatiegeschenk of een loyalty- of marketingoplossing in de vorm van een e-boek of audioboek.

De kracht van storytelling stelt organisaties onder andere in staat om hun bedrijfscultuur en -geschiedenis vast te leggen, een inspirerend en betrokken werkgever te zijn of hun thought leadership te onderstrepen.

Door ons exclusieve netwerk binnen de auteurs- en uitgeefwereld hebben wij toegang tot de beste en origineelste schrijvers, boekenmakers en uitgevers. Het stelt ons ook in staat kwalitatief hoogstaande publicaties te verzorgen – waarin inhoud altijd leidend is – en deze via verschillende media- en retailkanalen te distribueren.

Wij praten graag vrijblijvend met u over mogelijkheden.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.