BookTalks Curriculum


Key takeaways uit het boek

Het boek is een onmisbaar, maar tijdvragend medium om gedachtengoed en ervaringen over te dragen. Bij BookTalks Curriculum benoemen auteurs de key takeaways uit hun boek en gaan erover in gesprek met een professioneel publiek.Leerzaam en inspirerend

BookTalks Curriculum zorgt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, verdieping en verwondering op complexe onderwerpen. BookTalks Curriculum beoogt het wereldbeeld van professionals te verbreden, verrijken en te veranderen.Thema's met impact

BookTalks Curriculum behandelt thema's die van belang zijn om lange termijn waarde te creëren op mens, organisatie en maatschappij. Denk aan innovatie, leiderschap, duurzaamheid, (geo)politiek, ethiek, diversiteit & inclusiviteit, zingeving, cultuur en gedrag.


Toegang tot Topauteurs

BookTalks Curriculum verbindt topauteurs en deskundigen aan een professioneel publiek. Experts die hun sporen verdiend hebben binnen hun werk- en denkveld: bestuurders, ondernemers, wetenschappers, sporters, denkers en doeners. 


Incompany

BookTalks duren standaard 60 min. en kunnen worden ingebed in learning & development trajecten, leiderschapstrajecten of op heidagen, events en congressen. Ook is het goed in te passen in bedrijfslunches en-borrels.Interactief format

BookTalks Curriculum betrekt het publiek actief bij het boek door stellingen voor te leggen en de uitkomst te bediscussiëren en bespreken. BookTalks kunnen worden begeleid door de organisatie zelf of door een professionele moderator.

Zo werkt het

1

Kies je programma

Pilot, Pro of Premium

2

Kies een thema

Geef aan welke onderwerp(en) van belang zijn.

3

Advies op maat

BookTalks adviseert en stelt auteurs & sprekers voor.

Programma

PILOT

Probeer een boeklezing
Eenmalig
 • Key takeaways uit boek
 • Max 25 deelnemers
 • Interactief
 • Korting mogelijk op boek
 • Duur: 60 minuten

PRO

Interactieve lezingenreeks
Maandelijks
 • Key takeaways uit boek
 • Max. 25 deelnemers
 • Interactief
 • Korting mogelijk op boek
 • Duur: 60 minuten
Populair

PREMIUM

Interactieve lezingenreeks
maandelijks
 • Key takeaways uit boek
 • Max. 100 deelnemers
 • Interactief
 • Gemodereerd door Paul van Liempt
 • Korting mogelijk op boek
 • Duur: 90 minuten

Gemodereerd

Veelgestelde vragen

BookTalks duren standaard 60 minuten. Een lezinggedeelte (20- 30 minuten) met de kernboodschappen en een interactief gedeelte met Q&A (30- 40 minuten).

BookTalks kunnen inhouse (of incompanny) worden gehouden in een daarvoor geschikte ruimte afhankelijk van het aantal deelnemers. 

Om een goed gesprek te laten ontstaan tussen publiek en auteur is het wenselijk dat het publiek niet groter is dan 25 mensen bij programma PRO en 100 mensen bij PREMIUM.

De BookTalks wordt interactief doordat de auteur stellingen heeft voorbereid en daarover in gesprek gaat met publiek. Ook is er veel ruimte voor Q&A. Bij PREMIUM komt daar nog eens bij dat moderator polls doet en vragen aan deelnemers stelt.

Wij inventariseren bij u wat de onderliggende behoefte is van een BookTalk en komen zo nodig zelf met een thema, boek of auteur. Per thema worden boeksuggesties gedaan. Wij selecteren op de kwaliteit van het boek en de sprekerskwaliteit van de auteur.

Ja dat kan. Wij handelen dan de boeking af met de auteur.

Ja, wij kunnen ook internationale auteurs organiseren voor een BookTalk.

Het tarief is afhankelijk van de frequentie van BookTalks en het programma (PRO of PREMIUM). In sommige gevallen hebben BookTalks verschillende tarieven afhankjelijk van de gage van de auteur. 

Een Curriculum is een programma samengesteld voor een jaar. 

In sommige gevallen is een scherm (tv, beamer) nodig ter ondersteuning van de BookTalk. Datzelfde geldt voor audioversterking (microfoon en speakers) indien de ruimte te groot is om elkaar te verstaan.

Boeken zitten niet standaard in het pakket. U kunt het boek via ons met korting inkopen bij een afname van meer dan 10 exemplaren (mits er voorraad is). U kunt het natuurlijk ook ter plekke laten signeren als u op tijd boeken bestelt.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief