Persoonlijk leiderschap in een onzekere wereld

Krijg inzicht in de dingen waar je wél controle over hebt

We leven in een wereld die in toenemende mate onderhevig lijkt aan verandering, onzekerheid, complexiteit en ambiguïteit. De COVID-crisis maakt ons daar nog eens extra van bewust. Hoe kan jij als ondernemer en jonge leider leidinggeven, groeien en gedijen in deze turbulente tijden? Hoe kun je je richten op dingen waar je wél controle over hebt?

Tijdens deze masterclass ga je met praktische oefeningen aan de slag om beter te begrijpen welke (verborgen) talenten je de komende tijd wilt inzetten: waar ben je goed in en waar krijg je energie van? Hoe goed ken je jezelf en je teams in dit opzicht? Hoe kunnen deze talenten je tijdens de crisis helpen om je doelen te bereiken?

Kayvan Kian, puttend uit oude stoïcijnse filosofie en hedendaagse voorbeelden, heeft een simpele en pragmatische aanpak uiteengezet in zijn boek What Is Water?: How Young Leaders Can Thrive in an Uncertain World. Afwisselend tussen theorie, oefeningen en onderlinge coaching krijg je handvatten om beter sturing te geven aan jezelf en jouw teams.

Zijn boek verscheen in verschillende media: Forbes, NRC, Volkskrant, FastCompany, BNR, Thrive Global en World Economic Forum.

Kayvan Kian

Ondernemer en management consultant bij McKinsey & Company

Kayvan Kian is ondernemer, docent en management consultant bij McKinsey & Company in Amsterdam. Hij is de oprichter van het Young Leaders Forum en heeft gastcolleges gegeven aan Harvard Business School, HEC, Sciences Po en andere scholen. Al van jongs af aan is hij geïnteresseerd in het begrijpen hoe sommige mensen sterker groeien in moeilijke tijden, en hij hoopt dat door het delen van deze levenslessen hij kan bijdragen aan een betere wereld. Kian behaalde een MBA aan INSEAD en een diploma Economie en Rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Onderwerpen waar hij over spreekt: Veerkracht, Leiderschap, Ondernemerschap, Maatschappelijke Impact, Ethiek, Filosofie, Zingeving

.


Kayvan Kian
Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.