Ons verhaal

Missie

BookTalks wil impact maken door het wereldbeeld van leiders te verrijken, verbreden en veranderen. Diegenen met een open blik naar de buitenwereld vinden betekenis, ontdekken nieuwe perspectieven en ontwikkelen empathie. Het zijn essentiële eigenschappen voor elke leider die een inclusieve, waardengedreven en duurzame samenleving nastreeft.

Creative agency

BookTalks is een creative agency die organisaties en leiders helpt met het ontwikkelen en promoten van thought leadership voor marketing- en communicatiedoeleinden. Vanuit ons sprekersbureau & agentschap BookTalks en ons creatief bureau adviseren wij organisaties rondom leadership development, media- en communicatiestrategie.

Sprekersbureau en agentschap

BookTalks is een sprekersbureau en agentschap. We werken samen met topauteurs, thought leaders en business leaders die hun sporen verdiend hebben binnen hun werk- en denkwereld. Ze hebben een schat aan kennis en ervaring en zijn in staat het publiek te boeien met hun verhalen. BookTalks helpt sprekers met het promoten van hun gedachtengoed en denkt met organisatie mee bij het vinden van een geschikte spreker en het samenstellen van een inhoudelijk programma’s. BookTalks opereert op het snijvlak van onderneming en samenleving.

Programma’s voor Learning & Development en HRM

Met ons exclusieve netwerk van deskundigen, influencers en auteurs ontwikkelen wij programma’s voor organisaties die inpasbaar zijn binnen hun leadership development en HR programma’s. Denk hierbij aan concept, creatie en productie van Masterclasses, Events, Round Tables, Webinars, Podcasts of Online Learning oplossingen. Boeken in de Boardroom Ons vaste programma is Boeken in de Boardroom dat naast een podcast ook ook live event en curriculum is. Het curriculum biedt organisaties de tools om werknemers op een flexibele, blended manier complex gedachtegoed van prominente auteurs te adopteren en kennis te nemen van best practises uit de markt. Uitsluitend op die topics die urgent en actueel zijn. Naast de pakkende manier van kennisdeling richt Boeken in de Boardroom zich op actionable insights wat zoveel betekent als dat inzichten en praktijk hand in hand moeten gaan en kennis dus toepasbaar is op de praktijk. Lees meer

Media- en communicatieadvies

Hoe kun je als organisatie blijvend zichtbaar zijn en gehoord worden in een overvloedige informatiewereld? Hoe kunnen ondernemingen hun merkwaarden uitdragen naar klanten, partners en maatschappij? En hoe kan die aandacht worden doorvertaald naar concrete business? Door uzelf als industrie-expert neer te zetten binnen uw thema bouwt u autoriteit op en versterkt u uw reputatie. Nu producten en diensten commodotiseren is thought leadership een sleutel geworden binnen de marketingmix. Zo’n 60% van de zakelijke beslissers neemt thought leadership mee in de overweging met wie ze werken. Visie, waarden en perspectieven worden in hoge mate gewaardeerd als onderdeel van expertise. Wij helpen organisaties met het bepalen en ontwikkelen van een juiste strategie om expertise, storytelling en waarden helder neer te zetten voor een relevante groep beslissers. Altijd met het oog op het vertalen van uw thought leadership naar concrete business. In alles wat wij doen staat het overbrengen van de visie, deskundigheid en ervaring van een expert of organisatie centraal en in alles moet het gedachtengoed bijdragen aan een groter begrip van mens, organisatie en samenleving. Wij geloven in de kracht storytelling over meerdere media. Van geschreven tot gesproken woorden, van podcast tot boeken, van video tot live events. Essentieel in onze activiteiten is het aangaan van de juiste partnerships om zo uw thought leadership bij de relevante doelgroep voor het voetlicht te brengen.

Oorsprong

BookTalks is opgericht door communicatiespecialist en promotor Hans Gaarlandt (1980) en vindt haar oorsprong in de boekenwereld. Jaarlijks worden er vele noemenswaardige boeken geschreven en uitgegeven. Toch weet slechts een handvol boeken en auteurs daadwerkelijk een substantieel publiek te bereiken en indruk achter te laten. Het boek komt helaas steeds meer in de verdrukking door versplinterd mediagebruik en ontlezing. Het zou een gemiste kans zijn voor de moderne, opgejaagde mens om belangrijk gedachtengoed en ideeën aan zich voorbij te laten gaan. BookTalks wil een brug slaan tussen auteurs, thought leaders en professionals.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief