Ons verhaal

Missie

BookTalks wil impact maken door het wereldbeeld van leiders te verrijken, verbreden en veranderen. Diegenen met een open blik naar de buitenwereld vinden betekenis, ontdekken nieuwe perspectieven en ontwikkelen empathie. Het zijn essentiële eigenschappen voor elke leider die een inclusieve, waardengedreven en duurzame samenleving nastreeft.

Sprekersbureau en agentschap

BookTalks is een sprekersbureau en agentschap. We werken samen met topauteurs, thought leaders en business leaders die hun sporen verdiend hebben binnen hun werk- en denkwereld. Ze hebben een schat aan kennis en ervaring en zijn in staat het publiek te boeien met hun verhalen. BookTalks helpt sprekers met het promoten van hun gedachtengoed en denkt met organisatie mee bij het vinden van een geschikte spreker en het samenstellen van een inhoudelijk programma’s. BookTalks opereert op het snijvlak van onderneming en samenleving.

Programma’s voor Learning & Development en HRM

Met ons exclusieve netwerk van deskundigen, influencers en auteurs ontwikkelen wij programma’s voor organisaties die inpasbaar zijn binnen hun leadership development en HR programma’s. Denk hierbij aan concept, creatie en productie van Masterclasses, Events, Round Tables, Webinars, Podcasts of Online Learning oplossingen.

Boeken in de Boardroom

Ons vaste programma is Boeken in de Boardroom dat naast een podcast ook ook live event en curriculum is. Het curriculum biedt organisaties de tools om werknemers op een flexibele, blended manier complex gedachtegoed van prominente auteurs te adopteren en kennis te nemen van best practises uit de markt. Uitsluitend op die topics die urgent en actueel zijn. Naast de pakkende manier van kennisdeling richt Boeken in de Boardroom zich op actionable insights wat zoveel betekent als dat inzichten en praktijk hand in hand moeten gaan en kennis dus toepasbaar is op de praktijk.

Lees meer

Oorsprong

BookTalks is opgericht door media- en uitgeefondernemer Hans Gaarlandt (1980) en vindt haar oorsprong in de boekenwereld. Jaarlijks worden er vele noemenswaardige boeken geschreven en uitgegeven. Toch weet slechts een handvol boeken en auteurs daadwerkelijk een substantieel publiek te bereiken en indruk achter te laten. Het boek komt helaas steeds meer in de verdrukking door versplinterd mediagebruik en ontlezing. Het zou een gemiste kans zijn voor de moderne, opgejaagde mens om belangrijk gedachtengoed en ideeën aan zich voorbij te laten gaan. BookTalks wil een brug slaan tussen auteurs, thought leaders en professionals.

MasterFundamentals

Naast ons sprekersbureau hebben we ook een platform dat is gericht op digitale learning & development: MasterFundamentals.nl. MasterFundamentals geeft toegang tot persoonlijke verhalen, ervaringen en lessons learned van gerenommeerde industry leaders en topdeskundigen. Met de kracht van storytelling ontwikkelen wij digitale (‘bite-sized’) masterclasses en educatieve oplossingen die aansluiten bij het moderne mediagedrag en de trend volgen van werken en leren op afstand. Wij behandelen de grote trends en thema’s van deze tijd en urgente leiderschapsvraagstukken

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.