Ons verhaal

Missie

BookTalks heeft als missie het wereldbeeld van de professional te verrijken, te verbreden en te veranderen.

BookTalks

BookTalks is een sprekersbureau en programmamaker. BookTalks gelooft in de kracht van het geschreven én gesproken woord. We werken samen met topauteurs en thought leaders die hun sporen verdiend hebben binnen hun werk- en denkwereld. Ze hebben een schat aan kennis en ervaring en zijn in staat het publiek te boeien met hun verhalen. BookTalks zoekt altijd naar nieuwe vormen om het gedachtengoed van deskundigen een podium te bieden. Het is onze missie om het wereldbeeld van professionals te verrijken, verbreden en veranderen.

Boeken in de Boardroom

BookTalks biedt een inspirerend en educatief programma Boeken in de Boardroom dat organisaties en hun business leaders in aanraking brengt met topauteurs en gedachtegoed uit essentiële boeken. Boeken in de Boardroom geeft auteurs en deskundigen een podium om de kernboodschap uit boeken te delen en faciliteert de dialoog daarover met business leaders. Onder leiding van journalist, interviewer en moderator Paul van Liempt worden betekenisvolle gesprekken gevoerd over essentiële boeken met impact op mens, organisatie en maatschappij.

Boeken in de Boardroom kan worden ingepast in bestaande learning & development trajecten, of talent- of managementprogramma’s. Daarnaast is het programma ook geschikt om in te zetten binnen management- hei- en teamdagen of als onderdeel van een event.

Masterclasses

Bij de Masterclasses van BookTalks legt de auteur zelf een ‘interactieve laag’ op het boek door de kerninzichten te delen uit het boek en de betekenis daarvan te zoeken voor de desbetreffende organisatie.

Masterclasses hebben als doel om huidige en toekomstige business leaders verdieping te geven op urgente thema’s en ontwikkelingen. De Masterclasses stellen business leaders in staat om een dialoog en ideeënuitwisseling aan te gaan met een topauteur.

Book Concepts

BookTalks helpt uw organisatie met het bedenken, ontwikkelen en produceren van auteurs- en boekconcepten op maat (vb. Book Clubs, corporate biographies, Audioboeken, E-boeken, Diner Pensants).

Wij streven er altijd naar om complexe materie op een laagdrempelige manier toegankelijk én interactief te maken. De kracht van storytelling stelt organisaties onder andere in staat om hun bedrijfscultuur en -geschiedenis vast te leggen, een inspirerend en amuserend werkgever te zijn of hun thought leadership te onderstrepen.

Door ons exclusieve netwerk binnen de auteurs- en uitgeefwereld hebben wij toegang tot de beste en origineelste geesten bij onderwerpen die u hoog op de agenda heeft staan. Het stelt ons ook in staat kwalitatief hoogstaande boekpublicaties te verzorgen en deze via verschillende kanalen te distribueren.

Oorsprong

BookTalks is opgericht door Hans Gaarlandt (1980) en vindt haar oorsprong in de boekenwereld. Jaarlijks worden er vele noemenswaardige boeken geschreven en uitgegeven. Toch weet slechts een handvol boeken en auteurs daadwerkelijk een substantieel publiek te bereiken en indruk achter te laten. Het boek komt helaas steeds meer in de verdrukking door versplinterd mediagebruik en ontlezing. Het zou een gemiste kans zijn voor de moderne, opgejaagde mens om deze grootse verhalen en ideeën aan zich voorbij te laten gaan. BookTalks wil een brug slaan tussen auteurs, thought leaders en professionals.
 

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief