Voor auteurs

BookTalks biedt non-fictie auteurs de mogelijkheid het gedachtegoed, inzichten en ervaringen naar aanleiding van hun boek(en) te delen met een professioneel publiek. Daarmee krijgt u toegang tot een nieuwe groep toehoorders en dus ook potentiële lezers en ambassadeurs van uw boek. Tegelijkertijd stelt dit podium u in staat om uzelf verder als deskundige of thought leader te profileren binnen uw onderwerp. Auteurs met wie BookTalks samenwerkt zijn vakmensen, ondernemers, kunstenaars, wetenschappers, politici, journalisten, leiders, persoonlijkheden, denkers en doeners.

A&S gaat de samenwerking aan met auteurs die naast hun schrijvende talenten, ook de communicatiekracht hebben om hun boodschap en verhaal voor anderen toegankelijk te maken en toe te spitsen op de belevingswereld van een specifieke organisatie en professional. Echte storytellers dus.

Wilt u zich aanmelden als auteur? Stuur dan een verzoek naar info@booktalks.nl en wij geven u spoedig bericht.

Voordelen voor auteurs

  • Verkoopkanaal voor lezingen, masterclasses, workshops en trainingen
  • Extra verkoop- en promotiekanaal voor uw boek(en)
  • Mogelijkheid uzelf te profileren als thought leader binnen uw onderwerp
  • Toegang tot een netwerk van hoogopgeleide professionals

Wilt u auteur worden en een boek schrijven?

Als u deskundige of thought leader bent en u wilt een boek schrijven en bij een geschikte uitgever dan kan BookTalks u mogelijk helpen. BookTalks beschikt over een krachtig netwerk van gerenommeerde (literaire) uitgevers en kan u bij hen introduceren. Wij zijn erg kritisch ten aanzien van een samenwerking. Wilt u meer weten neem dan contract met ons op via info@booktalks.nl.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.