Over BookTalks

Missie

Mensen en organisaties helpen navigeren in een onzekere wereld die continu in verandering is. We verrijken het wereldbeeld van mensen met nieuwe inzichten en perspectieven en ontwikkelen zo hun kennis, purpose en betrokkenheid.

Sprekersbureau en agentschap

BookTalks is hét boutique agentschap waar je internationale topsprekers, deskundigen, influencers, industry leaders en auteurs vindt voor (digitale) events, webinars, inspiratiesessies en masterclasses.

We bieden toegang tot de kennis en ervaring van prominente thought leaders uit wetenschap, bedrijfsleven, media en cultuur over megatrends en maatschappelijke issues. Relevante onderwerpen als technologie, klimaat, inclusie & diversiteit, zingeving, ethiek, globalisering, economie, psychologie en leiderschap komen aan de orde. Wij werken samen met mensen die leidend zijn in hun vakgebied en hun leiderschap inzetten om mens en samenleving te dienen.

Dit doen we voor de huidige en toekomstige generatie ambitieuze professionals. Voor hen die groot denken, impact willen maken en waarde willen creëren voor de lange termijn.

We zijn bewust kleinschalig en hebben een persoonlijke benadering richting opdrachtgevers en sprekers.

Academy

Met ons exclusieve netwerk van deskundigen, influencers en auteurs hebben wij ook vaste programma’s voor organisaties die inpasbaar zijn binnen hun leadership development en HR programma’s. Denk hierbij aan concept, creatie en productie van Masterclasses, Events, Round Tables, Webinars, Podcasts of Online Learning oplossingen. Binnen onze Academy vindt u onder andere de volgende programma’s: Masterclasses, Boeken in de Boardroom, Curriculum Inclusie & Diversiteit, Curriculum Purpose-Led Leadership en de Leergang Wijsheid in Tijden van Transitie.

Advies & creatie

BookTalks adviseert hiernaast ook organisaties en individuen bij het ontwikkelen en promoten van thought leadership voor communicatiedoeleinden. Lees hier meer over hoe wij u kunnen helpen.

Oorsprong

BookTalks is opgericht door media- en communicatiedeskundige Hans Gaarlandt (1980) en vindt haar oorsprong in de boekenwereld. Jaarlijks worden er vele noemenswaardige boeken geschreven en uitgegeven. Toch weet slechts een handvol boeken en auteurs daadwerkelijk een substantieel publiek te bereiken en indruk achter te laten. Het boek komt helaas steeds meer in de verdrukking door versplinterd mediagebruik en ontlezing. Het zou een gemiste kans zijn voor de moderne, opgejaagde mens om belangrijk gedachtengoed en ideeën aan zich voorbij te laten gaan. BookTalks wil een brug slaan tussen auteurs, thought leaders en professionals.

Geleidelijk aan is BookTalks verbreed en heeft ook andere topdeskundigen aan zich gebonden die niet auteur zijn, maar wél een boodschap hebben met impact op mens en samenleving.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.