A story to tell?

Auteur: Jan Driessen

Hoe vertel je je eigen verhaal met blijvende impact op je publiek? Hoe bereid je je daarop voor? Hoe omarm je je toehoorders en hoe bereik je je ultieme doel?

Jan Driessen geeft op deze en veel andere vragen antwoord in A Story to Tell? aan de hand van zijn persoonlijke ontmoetingen met vele wereldleiders, onder wie Hillary en Bill Clinton, Angela Merkel, Nelson Mandela, Justin Trudeau en Barack Obama.

Het boek is vooral een verhalenboek over sprekers van wereldformaat. Over de persoonlijke ontmoetingen die Jan Driessen had met veel van deze wereldleiders. Zij vormen de basis van dit boek. Hoe zijn Hillary en Bill Clinton, Angela Merkel, Justin Trudeau en Barack Obama zulke uitstekende sprekers geworden? Wat kunnen we van hen leren?


Jan Driessen

Communicatiestrateeg

Lezingen & Keynotes Masterclasses

Jan Driessen

Communicatiestrateeg
Beschikbaar voor: Lezingen & Keynotes Masterclasses

Jan Driessen is één van de meest spraakmakende communicatiestrategen van Nederland. Hij was veertien jaar communicatiedirecteur van Aegon. In die functie was hij eindverantwoordelijk voor alle in- en externe communicatie, reclame en sponsoring. Hij heeft in die bewogen jaren Aegon door heftige publicitaire stormen geleid en samen met zijn afdeling Communicatie van Aegon een meer open, eerlijk en verantwoord bedrijf gemaakt. Met onderscheidende, vooroplopende reclamecampagnes en trotsmakende sponsorschappen (KNSB, Ajax, KNRB). Jan Driessen was daarnaast vanaf september 2008 tot eind 2013 voorzitter van de Bond van Adverteerders (BVA). In 2006/2007 was hij ook de campagnestrateeg van Mark Rutte. Tegenwoordig heet Driessen een eigen adviesbureau Q&A | Communicatie en is veel gevraagd commentator bij WNL.

Jan Driessen is oud-journalist. Hij begon zijn journalistieke carrière als parlementair verslaggever bij NCRV’s Hier en Nu radio. Werkte daarna vijf jaar als parlementair verslaggever bij de dagelijkse televisierubriek Den Haag Vandaag. Was 12½ jaar buitenlandverslaggever en later chef Nieuwsdienst bij KRO’s Brandpunt en Netwerk. Ook had hij in die tijd een eigen wekelijkse live TV-show: Brandpunt Politiek Café. Reisde voor de KRO ruim negen jaar de wereld over. Versloeg de oorlogen in Joegoslavië, Kosovo, Soedan en Ruanda. En interviewde veel wereldleiders, onder andere: Blair, Clinton, Berlusconi, Arafat, Mandela en de Dalai Lama.

auteurs, sprekers, onderwerpen, masterclasses & workshops

AUTEURS & SPREKERS

Lezingen, keynotes, optredens door topauteurs

Derk Sauer

Derk Sauer is een toonaangevende Nederlandse spreker, journalist, mediaondernemer en invloedrijke uitgever. Derk Sauer is

Lees verder »
Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.