De stijldanser

Onder pseudoniem Menno Lindeman. Een tieneridool op dramatische wijze aan zijn einde. De hoofdredacteur van De Wereld staat voor een raadsel, en de primeur is hem door de neus geboord.

Tjalling Broersma, hoofdredacteur van het landelijke ochtendblad De Wereld, is een perfectionist. Zijn liefde voor de stijlvolle bewegingen van ballroom-dansen combineert hij met zijn ambitie om van De Wereld de beste krant van Nederland te maken. Dan dient verslaggeefster Désirée Dercksen zich aan: deze jonge, vrijgevochten journaliste is een primeurjager pur sang. Ze brengt ministers in verlegenheid met bouwschandalen en ontdekt dat er een aanslag zal worden gepleegd op het zingende tieneridool Zinni. Maar wie is eigenlijk deze Désirée (bijnaam: DéDé), en wat zijn haar bronnen? Is zij te vertrouwen? De situatie wordt er niet veel beter op als zijn medewerkers zich niet in zijn plannen voor vernieuwing kunnen vinden en vertrouwelijke informatie over zijn vermeende relatie met Dercksen op internet verschijnt.

auteurs, sprekers, onderwerpen, masterclasses & workshops

AUTEURS & SPREKERS

Lezingen, keynotes, optredens door topauteurs

Derk Sauer

Derk Sauer is een toonaangevende Nederlandse spreker, journalist, mediaondernemer en invloedrijke uitgever. Derk Sauer is

Lees verder »
Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.