Pioniers van de nieuwe welvaart

Auteur: Kees Klomp

In “Pioniers van de nieuwe welvaart’ gaan Kees Klomp en Nadine Maarhuis dieper in op de betekeniseconomie, die alsmaar groeit. Ondernemers als Tony’s Chocolonely, Dopper en De Vegetarische Slager zijn succesvol bij een groot publiek en in alle hoeken van de samenleving is belangstelling voor ondernemers met een maatschappelijke missie.
Maar een financieel gezonde business runnen die tegelijk sociale en ecologische meerwaarde creëert is niet altijd gemakkelijk. Welke dilemma’s ervaren de pioniers van de nieuwe welvaart bij het bouwen van hun missiegedreven bedrijven? En hoe tackelen ze die?
In dit boek vertellen impactondernemers openhartig over hun pieken en dalen en delen ze de lessen uit hun praktijk. Parallel daaraan schetsen Klomp en Maarhuis de essentiële elementen van de betekeniseconomie. Dit boek is daarom verplichte kost voor beginnende én groeiende pioniers – maar ook voor leiders in gevestigde bedrijven die de omslag naar maatschappelijke impact willen maken.


Kees Klomp

Auteur, mentor, aanjager van de betekeniseconomieKees Klomp

Auteur, mentor, aanjager van de betekeniseconomie
Beschikbaar voor:

Reinventing Business & Society, Purpose Economy and Impact

Kees Klomp (1968) is ondernemer, adviseur, TEDx-spreker en auteur op het gebied van de ‘betekeniseconomie’ of de Purpose economy. Hij is medeoprichter van THRIVE Institute, een organisatie die zich bezighoudt met onderzoek, onderwijs en ontwikkeling van Purpose Economy gerelateerde onderwerpen. Ook is Klomp medeoprichter van Maatschappij Wij en People Purpose Practice, een netwerkorganisatie die zich inzet voor een zinvolle en bruikbare economie
Klomp schreef de bestsellers Handboek betekenisvol ondernemen, Pioniers van de nieuwe welvaart en

Kees Klomp werkte als marketingcommunicatieadviseur en strategy director bij de grootste reclamebureaus van ons land, en was oprichter van het eerste merkactivatie adviesbureau van Nederland. Door de jaren heen heeft hij een groot aantal ondernemers en organisaties geholpen bij het opbouwen van hun betekenisvolle bedrijf. Zowel in de hoedanigheid van adviseur als in de hoedanigheid van mentor.

auteurs, sprekers, onderwerpen, masterclasses & workshops

AUTEURS & SPREKERS

Lezingen, keynotes, optredens door topauteurs

Derk Sauer

Derk Sauer is een toonaangevende Nederlandse spreker, journalist, mediaondernemer en invloedrijke uitgever. Derk Sauer is

Lees verder »
Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.