The Purpose Economy

Auteur: Aaron Hurst
The agrarian economy lasted 8,000 years. The industrial economy dominated for 150 years. The information economy emerged 50 years ago. What will be next? In his new book, The Purpose Economy, leading social entrepreneur Aaron Hurst predicts that purpose will supplant information as the core driver of our economy, exploring everything from how to move markets in the Purpose Economy to maximizing purpose in your career.

Aaron Hurst

Auteur, B Corp ondernemer, investeerder

Lezingen & Keynotes Masterclasses

Aaron Hurst

Auteur, B Corp ondernemer, investeerder
Beschikbaar voor: Lezingen & Keynotes Masterclasses

Aaron Hurst is een internationaal bekende auteur en ondernemer die organisaties helpt met het benutten van hun volle potentieel. Hij is de CEO van Imperative, een B Corp gericht op het realiseren van waardegedreven organisaties en leiders.

Hurst kreeg wereldfaam met zijn boek The Purpose Economy (2014) waarmee hij het kapitalistische systeem ter discussie stelde. Hij adviseert vele grote organisaties en bedrijven en publiceerde in verschillende media zoals The New York Times, The Wall Street Journal, Bloomberg TV, Fast Company. Tevens is hij benoemd tot LinkedIn-influencer.

Hij is de oprichter van de Taproot Foundation, waarmee hij heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de pro bono servicemarkt van $ 15 miljard. Hij blogt regelmatig voor de Huffington Post, Stanford Social Innovation Review en LinkedIn. Hiervoor werkte hij in Silicon Valley aan verschillende initiatieven als voorloper op de sociale media.

Aaron Hurst , woont in Seattle (VS) met zijn vrouw Kara Hurst (Wereldwijd Directeur Duurzaamheid voor Amazon.com).

auteurs, sprekers, onderwerpen, masterclasses & workshops

AUTEURS & SPREKERS

Lezingen, keynotes, optredens door topauteurs

Derk Sauer

Derk Sauer is een toonaangevende Nederlandse spreker, journalist, mediaondernemer en invloedrijke uitgever. Derk Sauer is

Lees verder »
Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.