Thrive

Auteur: Kees Klomp

Terwijl iedereen zich afvraagt hoe de wereld er na corona uit zal zien, kampen we met de ecologische schade en sociale kosten van ons huidige economische stelsel. Kees Klomp en Shinta Oosterwaal gaan te rade bij de belangrijkste en meest vernieuwende economische denkers, zoals Kate Raworth, Charles Eisenstein, Clair Brown, Helena Norberg en Daniel Wahl.

In dit boek wordt de essentie van hun gedachtegoed geschetst waardoor je in één keer bij bent op het gebied van alle nieuwe denkrichtingen: de donuteconomie, de welzijnseconomie, de regeneratieve economie, de gemene goed-economie, de boeddhistische economie, de lokale economie en de postgroei-economie. Daarnaast gaan ze met deze denkers in gesprek over de concrete stappen naar wezenlijke economische vernieuwing. Zo bieden zij lezers de grondbeginselen voor een nieuwe economie, waarin niet de groei van welvaart, maar het welzijn van onze wereld centraal staat.
Dit boek is een must-read voor iedereen die op zoek is naar fundamentele economische perspectieven die de wereld tot bloei doen komen.


Kees Klomp

Auteur, mentor, aanjager van de betekeniseconomieKees Klomp

Auteur, mentor, aanjager van de betekeniseconomie
Beschikbaar voor:

Reinventing Business & Society, Purpose Economy and Impact

Kees Klomp (1968) is ondernemer, adviseur, TEDx-spreker en auteur op het gebied van de ‘betekeniseconomie’ of de Purpose economy. Hij is medeoprichter van THRIVE Institute, een organisatie die zich bezighoudt met onderzoek, onderwijs en ontwikkeling van Purpose Economy gerelateerde onderwerpen. Ook is Klomp medeoprichter van Maatschappij Wij en People Purpose Practice, een netwerkorganisatie die zich inzet voor een zinvolle en bruikbare economie
Klomp schreef de bestsellers Handboek betekenisvol ondernemen, Pioniers van de nieuwe welvaart en

Kees Klomp werkte als marketingcommunicatieadviseur en strategy director bij de grootste reclamebureaus van ons land, en was oprichter van het eerste merkactivatie adviesbureau van Nederland. Door de jaren heen heeft hij een groot aantal ondernemers en organisaties geholpen bij het opbouwen van hun betekenisvolle bedrijf. Zowel in de hoedanigheid van adviseur als in de hoedanigheid van mentor.

auteurs, sprekers, onderwerpen, masterclasses & workshops

AUTEURS & SPREKERS

Lezingen, keynotes, optredens door topauteurs

Derk Sauer

Derk Sauer is een toonaangevende Nederlandse spreker, journalist, mediaondernemer en invloedrijke uitgever. Derk Sauer is

Lees verder »
Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.