Afdhel Aziz als spreker

‘Bedrijven die de kracht van purpose omarmen en het goede doen, presteren beter, trekken toptalent aan en bouwen loyaliteit bij hun klanten op’

Afdhel Aziz is een van ’s werelds toonaangevende experts op het gebied van brand purpose, marketinginnovatie en maatschappelijke impact. Hij is een visionaire marketeer die merken heeft geleid bij Procter & Gamble, Heineken, Absolut en Nokia, in Londen en New York. Hij is mede-oprichter en Chief Purpose Officer van Conspiracy of Love, een merkadviesbureau dat merken als Sonos, Adidas, Bombay Sapphire, Mars en Coty helpt om ‘geld te verdienen en goede te doen’.

Afdhel is co-auteur van het boek ‘Good is the New Cool: Market Like You Give a Damn’, een provocerend betoog voor een nieuwe marketingaanpak. Het boek was een # 1 Amazon New Release in ‘Philanthropy and Charity’ en is geprezen als de nieuwe ‘Ogilvy on Advertising’.

Hij is een van ’s werelds toonaangevende communicatie-experts en werkte met artiesten van wereldklasse zoals Lady Gaga, Deadmau5 en Kanye West. Daarnaast werkte hij samen met partijen als TED Conferences, Art Basel, Coachella Festival en de Andy Warhol Foundation.

Hij is een inspirerende en motiverende keynotespreker met optredens bij Cannes Lions, SXSW, TEDx, Advertising Week, TOM’s Shoes, Columbia University en meer. Hij publiceerde onder andere bij de New York Times, Vice, Fast Company, Forbes, Fortune, The Guardian, Billboard, Hypebeast, Mashable en meer.

Power of Purpose

Purpose is het modewoord van het moment. Grote merken als Tesla, Patagonië en Unilever jagen de revolutie aan voor merken om ‘forces for good’ te zijn. Maar wat is ‘brand purpose’? Wat zijn enkele van de mythes en misvattingen eromheen? Hoe kunnen oudere bedrijven het op een authentieke en zinvolle manier reverse-engineeren in hun DNA? Hoe moeten leiders omgaan met dit concept van purpose en hoe moet Purpose Driven Leadership worden vertaald in de dagelijkse gang van zaken?

Afdhel put uit veel onderzoek en data en weet haarfijn uit te leggen hoe organisaties en hun leiders purpose kunnen omarmen.

auteurs, sprekers, onderwerpen, masterclasses & workshops

AUTEURS & SPREKERS

Lezingen, keynotes, optredens door topauteurs
Niet verwijderen, is nodig voor vormgeving, wordt niet op site getoond.

Vraag een offerte aan

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.