Dr Katinka C.E.O. van Cranenburgh als spreker

Als voormalig Global Employees´ and Human Rights Manager bij Heineken weet Katinka als geen ander hoe je persoonlijke waarden kunnen botsen met de bedrijfscultuur. Katinka spoort managers aan er over na te denken, want er loopt een menigte aan managers rond in de meest succesvolle en grote multinationals die stukje bij beetje hun menselijkheid aan het verliezen zijn. Ze behalen resultaten, maken succesvol carrière en verdienen goed. Toch zijn ze vaak niet geworden wat ze graag zouden willen zijn: de beste versie van zichzelf.

Katinka was zo’n manager, bij Heineken opgeklommen van secretaresse tot mensenrechtenmanager, met goede arbeidsvoorwaarden, gevulde bankrekeningen en wonend aan de Amstel. Totdat ze plotseling buiten het bedrijf kwam te staan. In de jaren die volgden werd ze geconfronteerd met wie ze geworden was.

Als expert op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft Katinka in de meest uitdagende uithoeken van de wereld geld en ethiek trachten te verenigen. Ze schreef er de dissertatie “Money or Ethics” over waarmee ze haar PhD titel aan de Rotterdam School of Management verwierf.

In haar lezingen en masterclasses deelt ze hoe ze heen en weer werd geslingerd tussen idealisme en realisme en tussen het carrière maken en het vasthouden aan persoonlijke waarden.  Ze moest van ver komen om de beste versie van zichzelf de ruimte te geven. Want hoe lastig is het om in een keiharde omgeving je vriendelijke kant te laten zien? Wat doe je als je gevraagd wordt iets te laten of juist te doen dat indruist tegen je persoonlijke waarden? Ziet je omgeving je voor wie je bent of wat je representeert?

Een greep uit Katinka´s onbevangen en ongecensureerde reflectie zorgen ervoor dat ze haar publiek op een zeer bijzondere wijze meeneemt in de narigheid waar managers aan blootgesteld worden en hoe dat hun mens-zijn beïnvloed.

auteurs, sprekers, onderwerpen, masterclasses & workshops

AUTEURS & SPREKERS

Lezingen, keynotes, optredens door topauteurs
Niet verwijderen, is nodig voor vormgeving, wordt niet op site getoond.

Vraag een offerte aan

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.