Florien Vaessen als spreker

Florien Vaessen is zelfstandig adviseur op het gebied van marketing, communicatie en corporate identiteit. Ze werkt onder andere voor de NPO, Centraal Museum Utrecht, EY, AIDS 2018 en Pop Vriend Seeds. Ze schreef een boek Op de bank. Hoe ik ziek werd van mijn werk. Net als een miljoen andere Nederlanders. Daarvoor werkte ze jarenlang in managementfuncties op het hoofdkantoor van ABN AMRO.
In Op de bank schetst Vaessen met onderkoelde humor en veel gevoel voor understatement de jungle van de apenrots en hoe we ons daar allemaal op onze eigen manier staande proberen te houden: de survivors en de verbeten kantoortypes, tenenkrommende vergaderingen en hilarische leiderschapsprogramma’s – en haar eigen aandeel daarin. Ook de pijnlijke machtsconflicten komen aan bod, net als de mensen die niet meer zeggen wat ze denken en de machteloosheid rondom goede ideeën, die maar niet van de grond lijken te kunnen komen. Op de bank is een feest van herkenning voor iedereen die in een grote organisatie werkt. Of er (bijna) ziek van is geworden.
Florien spreekt helder en met gevoel, als ervaringsdeskundige en als professional. Ze weet contact te leggen met haar publiek en hen te raken, en zorgt tegelijkertijd voor voldoende lichtheid en humor in haar verhaal.
Onderwerpen:
Foto: Marjet van Veelen
auteurs, sprekers, onderwerpen, masterclasses & workshops

AUTEURS & SPREKERS

Lezingen, keynotes, optredens door topauteurs
Niet verwijderen, is nodig voor vormgeving, wordt niet op site getoond.

Vraag een offerte aan

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.