Hans Wopereis als spreker

Hans Wopereis is mede-directeur van het ITIP School voor Leven en Werk en werd bekend met het boek ‘Het licht en de korenmaat; je ziel als werkgever’. Sinds hij in zijn studententijd voorzitter werd van de VeerStichting en het carrièrepad van de advocatuur achter zich liet, zet hij zich in voor een samenleving waarin de traditioneel gescheiden werelden van werk en van spiritualiteit weer met elkaar verbonden worden. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in organisatie-ontwikkelingstrajecten en leiderschapsopleidingen.

Hij begeleidt met enige regelmaat (management) teams die hun cultuur tegen het licht willen houden, biedt een doorlopende masterclass aan voor mensen in eindverantwoordelijke functies, en leidt diverse retraites binnen het ITIP. Samen met vriend en collega Bas Klinkhamer bestuurt hij het ITIP en geeft zelf leiding aan het team dat in organisaties werkzaam is en aan een kring van loopbaanbegeleiders. Ook stond hij in samenwerking met reisorganisatie SNP aan de wieg van Bezinningstochten. Onlangs verscheen zijn tweede boek ‘Bezieling werkt; acht bronnen van groei en ontwikkeling in organisaties’. Hans Wopereis is getrouwd, heeft twee volwassen dochters en woont samen met een ander gezin in een boerderij in de buurt van Zutphen.

Onderwerpen waarover Hans Wopereis spreekt:

Werk als spirituele weg, de ziel van organisaties, bezielend leiderschap, bronnen van groei en ontwikkeling in organisaties, zin en onzin van zelfsturing.

auteurs, sprekers, onderwerpen, masterclasses & workshops

AUTEURS & SPREKERS

Lezingen, keynotes, optredens door topauteurs
Niet verwijderen, is nodig voor vormgeving, wordt niet op site getoond.

Vraag een offerte aan

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.