Joost Röselaers als spreker

Joost Röselaers (1979) is theoloog, opiniemaker en predikant van Vrijburg in Amsterdam-Zuid. Tot 2017 was hij predikant van de Nederlandse Kerk in Londen waar hij het eerste kerkelijke homo-huwelijk voltrok van het Verenigd Koninkrijk. Röselaers gaf ook vorm aan de populaire Nederlandse City Lunches (NCL) in Londen die uitgroeide tot een plek voor ontmoeting, inspiratie en zingeving voor het Nederlandse bedrijfsleven en de Nederlandse expat community. Naast predikant is hij hoofdredacteur van Idee, het politiek-wetenschappelijke tijdschrift van de Hans van Mierlostichting. Hij is tevens essayist van het Financieele Dagblad.

De missie van Röselaers is om vanuit oude bronnen nieuwe betekenis te ontdekken in dagelijks werk en leven. Dat doet hij onder andere door ontmoetingsplekken te creëren waar professionals tot vertraging en verdieping komen. Hij faciliteert diners pensant en groepssessies waarbij stilgestaan bij grotere existentiële thema’s die doorklinken in het werkzame leven als (werk)geluk, vergeving, zingeving, identiteit, leiderschap, moraal, conflict, respect en (werk)cultuur.

Hij vertelt verhalen en formuleert van daaruit stellingen om daarover met elkaar in gesprek te gaan. Zo probeert hij te verbinden, samenhang te creëren in de chaos en nieuwe perspectieven te onderzoeken.

auteurs, sprekers, onderwerpen, masterclasses & workshops

AUTEURS & SPREKERS

Lezingen, keynotes, optredens door topauteurs
Niet verwijderen, is nodig voor vormgeving, wordt niet op site getoond.

Vraag een offerte aan

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.