spreker Marcel Levi

Marcel Levi als spreker

Spreker, arts en bestuurder Marcel Levi was tot april 2021 CEO van het University College London Hospitals (UCLH) waar hij leiding gaf aan negen Londense ziekenhuizen tijdens de Corona-crisis. Daarvoor was hij jarenlang bestuursvoorzitter van het Universitair Medisch Ziekenhuis in Amsterdam (voorheen AMC). Ook is hij hoogleraar Geneeskunde aan de UvA en UCL en werkt hij als internist bij het Amsterdam UMC. Tegenwoordig is hij voorzitter van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). In 2016 werd hij uitgeroepen tot Nederlander van het Jaar door Elsevier en regelmatig geeft Levi commentaar op de gezondheidszorg in Nederland.

Wat maakt hem tot een ‘world class star’ en ‘superdokter met JC kwaliteiten’? Hoe gaf hij leiding aan negen ziekenhuizen tijdens de grootste crisis ooit in gezondheidszorg in metropool Londen? En hoe creëert Levi een organisatiecultuur waarin talent zich kan ontplooien, innovatie vanzelf gaat en mensen het beste uit zichzelf halen?

Marcel Levi is een begenadigd spreker die graag complexe zaken simpel maakt en niet te beroerd is zich uit te spreken over misstanden. Hij behoort tot een van de meest geboekte sprekers in Nederland rondom onderwerpen als zorg, innovatie en leiderschap. Hij weet niet alleen zijn publiek te boeien met zijn vlekkeloze presentatie maar weet keer op keer een groot publiek te mobiliseren voor zijn optredens.

Marcel Levi spreekt over: (empathisch) leiderschap, gezondheidszorg, zorg, ethiek, innovatie, digitalisering, teamprestaties en oog houden voor de menselijke maat binnen organisaties.

Marcel Levi heeft ook zijn eigen On demand Masterclass over Leiderschap die via MasterFundamentals.nl toegankelijk is. In deze masterclass neemt bestuurder, hoogleraar en arts Marcel Levi je mee door zijn indrukwekkende loopbaan in de medische wereld. Zijn gedrevenheid, altruïsme en intellect maken hem tot een leider van wereldformaat. Aan de hand van zijn persoonlijke ervaringen en visie deelt Levi zijn leiderschapslessen en doceert hij over het behouden van de menselijke maat binnen complexe organisaties.

auteurs, sprekers, onderwerpen, masterclasses & workshops

AUTEURS & SPREKERS

Lezingen, keynotes, optredens door topauteurs
Niet verwijderen, is nodig voor vormgeving, wordt niet op site getoond.

Vraag een offerte aan

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.