Marcel Levi als spreker

Marcel Levi was tot april 2021 CEO van het University College London Hospitals (UCLH) waar hij leiding gaf aan negen Londense ziekenhuizen tijdens de Corona-crisis. Daarvoor was hij jarenlang bestuursvoorzitter van het Universitair Medisch Ziekenhuis in Amsterdam (voorheen AMC). Ook is hij hoogleraar Geneeskunde aan de UvA en UCL en werkt hij als internist bij het Amsterdam UMC. Tegenwoordig is hij voorzitter van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). In 2016 werd hij uitgeroepen tot Nederlander van het Jaar door Elsevier en regelmatig geeft Levi commentaar op de gezondheidszorg in Nederland.

Wat maakt hem tot een ‘world class star’ en ‘superdokter met JC kwaliteiten’? Hoe gaf hij leiding aan negen ziekenhuizen tijdens de grootste crisis ooit in gezondheidszorg in metropool Londen? En hoe creëert Levi een organisatiecultuur waarin talent zich kan ontplooien, innovatie vanzelf gaat en mensen het beste uit zichzelf halen?

Marcel Levi is een begenadigd spreker die graag complexe zaken simpel maakt en niet te beroerd is zich uit te spreken over misstanden.

Marcel Levi spreekt over: (empathisch) leiderschap, gezondheidszorg, zorg, ethiek, innovatie, digitalisering, teamprestaties en oog houden voor de menselijke maat binnen organisaties.

Marcel Levi heeft ook zijn eigen On demand Masterclass over Leiderschap die via MasterFundamentals.nl toegankelijk is.

auteurs, sprekers, onderwerpen, masterclasses & workshops

AUTEURS & SPREKERS

Lezingen, keynotes, optredens door topauteurs
Niet verwijderen, is nodig voor vormgeving, wordt niet op site getoond.

Vraag een offerte aan

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.