Oscar David als spreker

Oscar David is organisatiepsycholoog, executive coach, bestuursadviseur en enthousiast en betrokken spreker en auteur op het gebied van leiderschap en verandering. Daarnaast is hij Adjunct Professor of Leadership aan TIAS, School for Business and Society, Tilburg University. Oscar David is auteur van verschillende boeken, waaronder Macht! – van instict tot integriteit, Het Enneagram in Organisaties en vele artikelen en boekbijdragen.

De afgelopen 30 jaar begeleidde hij leiders en professionals in de top van een groot aantal internationale ondernemingen, ministeries en andere overheidsorganisaties en zorginstellingen. Zijn lezingen gaan over leiderschap en macht en hij praat net zo aansprekend over de meest recente wetenschappelijke onderzoeken als dat hij put uit de vele praktijkvoorbeelden van de afgelopen jaren. Hij is een regelmatige gast bij BNR Radio waar hij graag spreekt over leiderschap en macht aan de hand van het laatste nieuws.

De lezingen van Oscar David zijn persoonlijk en dynamisch. Iedereen heeft te maken met macht en leiderschap en door de koppeling van actualiteit en aansprekende voorbeelden zitten deelnemers snel op het puntje van hun stoel.

Onderwerpen waar Oscar David graag over spreekt: Macht, leiderschap, psychologie, integriteit, boardroom dynamics, communicatie, conflict, persoonlijke ontwikkeling, coaching, diversiteit

auteurs, sprekers, onderwerpen, masterclasses & workshops

AUTEURS & SPREKERS

Lezingen, keynotes, optredens door topauteurs
Niet verwijderen, is nodig voor vormgeving, wordt niet op site getoond.

Vraag een offerte aan

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.