Wouter Scheepens als spreker

Wouter publiceerde het boek ‘Duurzaamheid in de Boardroom’, waarin hij het belang van leiderschap en governance voor verduurzaming beschrijft. Het is een boek met een positieve boodschap, maar Wouter benadrukt dat het huidige topmanagement van grote bedrijven over het algemeen nog heel wat stappen te zetten heeft.


Wouter is founding-partner van het adviesbureau Steward Redqueen, dat wereldwijd projecten uitvoert op het gebied van duurzaamheid en impact. Het bureau heeft een team van 17 professionals en werkt voor multinationals, financiële partijen, goede doelen en overheden. De missie van het bedrijf is “Making business work for society”.
Daarnaast is hij als adjunct-professor verbonden aan TIAS, school for business and society.

Tot 2002 was Wouter werkzaam bij ABN AMRO bank. Hij had functies in het kantorennet, was adjunct secretaris RvB/assistent van de CEO, en SVP Brand and Reputation management. In die laatste functie heeft hij duurzaamheid op de agenda van de bank gezet.


Wouter studeerde rechtsgeleerdheid (Universiteit Tilburg), Management en Organisatie (Post graduate master Tias Business school), Corporate Communications (Post graduate master Erasmus Universiteit) en hij heeft het Erasmus Programma voor Commissarissen en Toezichthouders afgerond.

auteurs, sprekers, onderwerpen, masterclasses & workshops

AUTEURS & SPREKERS

Lezingen, keynotes, optredens door topauteurs
Niet verwijderen, is nodig voor vormgeving, wordt niet op site getoond.

Vraag een offerte aan

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.