Wouter van Noort als spreker

Wouter van Noort (1985) is journalist bij NRC en ook presentator bij tv programma Mediastorm.

Voor NRC schrijf Wouter van Noort achtergrondverhalen, interviews, commentaren over hoe technologie en de coronacrisis ons leven veranderen, en over hoe we daarmee om kunnen gaan. Hij startte ook de wekelijkse succesvolle nieuwsbrief Future Affairs die een selectie biedt van de spannendste stukken over onze technologische toekomst. Het beste uit de wereldpers over tech, economie, klimaat en megatrends die de komende decennia zullen bepalen. Zo ook publiceert hij zijn nieuwsbrief Transcend waarmee hij samen met lezers zoekt naar zingeving en betekenis in nieuwe wetenschap en oude bronnen.

Wouter van Noort is ook een Top Voice op LinkedIn, het platform waarmee hij tienduizenden mensen en communities bereikt die net als hij de grote vraagstukken van deze tijd willen doorgronden. Als geen ander weet Wouter van Noort de tijdgeest vast te pakken en complexe onderwerpen als ecologie, klimaat en bewustzijn op een toegankelijke te maken en op esthetische wijze voor het voetlicht te brengen.

Van Noort is en was een veelgevraagd commentator over technologie en verandering bij onder andere Op1, 1vandaag, Jinek, RTL Late Night en DWDD. Hij treedt op als spreker en moderator bij festivals en TEDx.

Daarnaast gaf hij lezingen bij de TU Delft, TU Eindhoven, Universiteit Groningen en is hij gastdocent bij de Universiteit Leiden.
Onderwerpen waarover Wouter van Noort onder andere spreekt: technologie, innovatie, megatrends, economie, klimaat en transitie, bewustzijn en filosofie.

auteurs, sprekers, onderwerpen, masterclasses & workshops

AUTEURS & SPREKERS

Lezingen, keynotes, optredens door topauteurs
Niet verwijderen, is nodig voor vormgeving, wordt niet op site getoond.

Vraag een offerte aan

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.