Julia Wouters als spreker

Na jaren werkzaam geweest te zijn in de schaduw van de macht scheef Julia Wouters het boek De Zijkant van de Macht, waarom de politiek te belangrijk is om aan  mannen over te laten.

Een boek dat lovende kritieken kreeg en dat vrouwen en mannen aan het denken zet, inzichten geeft en vol praktische tips staat.

Julia spoort vrouwen aan om met een beter begrip van alle barrières en obstakels die ze op hun weg tegen komen te streven naar authentiek leiderschap. Zodat ze niet langer proberen iets of iemand anders te zijn maar een authentieke manier vinden om succesvol te zijn. Die lessen zijn nuttig voor vrouwen met politieke ambities maar ook al die andere vrouwen met ambities, waar dan ook.

De politiek, maar ook het bedrijfsleven, NGO’s en andere organisaties worden succesvoller en effectiever als vrouwen er tot hun recht komen. Dat is Julia’s drijfveer. Met haar jarenlange ervaring als parlementair journalist, verslaggever en politiek adviseur van mannen én vrouwen, helpt ze organisaties, bedrijven en professionals succesvol te zijn.

Julia traint en coacht individuen en groepen. Houdt inspirerende keynote-speeches, prikkelende workshops en leerzame lunchlezingen. Julia maakt aan het lachen, zet aan tot denken en laat je boordevol energie achter.

De missie van Julia is mensen en organisaties hun stem helpen vinden zodat ze bewust authentiek kunnen zijn. Met speciale aandacht voor vrouwen en diversiteit.

auteurs, sprekers, onderwerpen, masterclasses & workshops

AUTEURS & SPREKERS

Lezingen, keynotes, optredens door topauteurs
Niet verwijderen, is nodig voor vormgeving, wordt niet op site getoond.

Vraag een offerte aan

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief
Door het aanmelden geef je toestemming om de nieuwsbrief te ontvangen en ga je akkoord met onze privacy policy.